За познатите

Мила Кунис

Познатата актерка во Октомври ја роди ќеркичката Вајат. Во средата се појави во The Late Late Show, каде разговара за мајчинството, останувањето дома, линијата итн.

Наташа со ќеркичката

Поранешната пејачка од Атомик китен го роди нејзиното четврто дете. При крај на бременоста решила породувањето да биде во мирни домашни услови, но тоа го држеле во тајност затоа што коментарите на луѓето би биле претежно негативни.

Познатиот пат во вторникот бил забележан како 6 утрото заминал во болницата Синај Кедар. Потоа веднаш биле однесени во родилна сала.

Роби Вилијамс (39) е премногу заштитнички насторен кон својата ќерка Теодора, но зарем не се такви сите татковци? Тој се изјасни дека стравува дека кога неговата ќерка ќе порасне ќе запознае некого како него и се грижи што треба таа направи ако се случи тоа.

Оскаровката Џенифер Лоренс (23), која синоќа присуствуваше на премиерата на нејзиниот најнов филм Hunger Games: Catching Fire, изјави дека сексуализацијата на младите жени е веќе толку многу распространета и дека тоа ретко се оспорува од страна на женските изведувачи.

Pages