За познатите

 

Исцрпеноста и ненаспаноста се гледаат на лицето на таткото. Ниту славните личности не се поштедени од ненаспаноста и сите пропратни обврски, кои доаѓаат со бебето.

 

 

 

Познатиот супер модел фатена од фоторепортерите во игра со нејзиното синче Бенџамин, во Хадсон Ривер Парк во Њујорк.

 

 

Жизел едноставно зрачи на сликите, таа постојано го гушка, бакнува, го фрла во воздух и едноставно уживаат еден во друг.

 

Pages