Забавно

среќната ќеркичка

Nathan Shields е татко на една мала принцеза, која има прилика да добива постојано изненадување на чинијата, подготвено од нејзиниот татко. А кое мало девојче нема да реагира овака на дизниевите принцези?

мајка и ќерка

Ретко кој работи повеќе од мајките, ова ни е познато на сите. Но, исто така многу често, количеството на нивната работа не може да се забележи по она што се гледа. Еве едно видео, во кое ќе се пронајде секоја мајка и кое ќе открие дел од тајната зошто мајките "не сработуваат ништо".

Во Њујоршката железница, каде на овие студови ретко кој го подига погледот и не ги ни забележува другите патници, едно мало девојче целосно ја променува атмосферата со нејзиното спонтано играње.

тодлер со играчки

Малите деца имаат прилично ограничен избор на зборови. До нивниот втор роденден, повеќето од нив знаат да кажат околу 50 збора, но сепак не се баш најдобри комуникатори.

Pages