Забавно

Лео во стомакот на мајка си

Насмевка од уво до уво, сликата го покажува малиот Лео Харгривс во неговиот среќен свет - уште пред да се роди, во 31 недела од бременоста. Неговите родители веруваат дека Лео е најсреќното бебе во Британија, бидејки откако се родил не престанал да се смее.

Селина

Малата Селина Там има само 5 години, но толку моќен и прекрасен глас, што никој не останува рамнодушен на нејзината изведба. Таа буквално ја крена целата публика на нозе, а измами и многу солзи. Човекот кој диригира е нејзиниот татко.

Се сеќавате на оние моменти кога бебето мрда, тато ќе ја стави раката на стомакот и тоа ќе престане или пак не може да го почувстува. Е овие татковци со помош на технологија имаат привилегија на себе да го почувстуваат секое движење на бебето

татко и близнаци

Видеото го покажува обидот на татко од Шведска да извади она што е потребно за појадок од фрижидерот. Таткото е вистинска верзија на Сизиф. Сигурно ќе ве насмее.

родители

Едно од најубавите и најнежни видеа. Видеото е изработено од млади родители и го покажува нивниот "мал 9 месечен проект". Почнува со нежен бакнеж од таткото врз стомакот на мајката, а кулминира со доаѓањето на свет на нивната ќеркичка.

Pages