Забавно

татко и ќерка

Татко и малата ќеркичка си играат и се оди како подмачкано. Во еден миг таткото му вели на девојчето дека ќе се врати за миг. Се враќа и играта продолжува, но неговата брада недостасува. Реакцијата на девојчето не е според неговите очекувања.

среќно бебе

Бебињата не можат да зборуваат иако се трудат да комуницираат со сета сила вцрвувајки се од вриштењe. Не секогаш нивните напори да ги разбереме вродуваат со плод, понекогаш е тешко.

Pages