Забавно

Еден постар човек, кој вредно работел целиот свој живот, ги штедел парите и бил вистински скржавец кога станувало збор за нив. Пред да умре и рекол на својата жена:

Татко решава да се пошегува со роденденскиот подарок за синот, но реакцијата што ја добива е сосема неочекувана. Детската невиност ќе ви го разубави денот

Pages