Забавно

Девојчето се вика Kayden. Таа за прв пат изглегува на дожд, пресреќна е, блика од радост и ќе го стопи сечие срце. Прекрасен потсетник за сите нас, за тоа дека најголемата среќа ни е на дофат во секој миг. Само треба да ја препознаеме.

Бајките секогаш завршуваат со "си живееја среќно до крајот на животот".
Фотографката Дина Голдстеин се прашувала каков би бил животот на принцезите во ралноста, кога би се соочиле со истите предизвици со кои се соочуваат луѓето, како болест, опседнатост со својот изглед итн.

Бебенце хистерично се смее додека таткото го храни семејнето куче со пуканки. Се разбира сите се смеат со него, никој нема да остане рамнодушен, смеата на бебево е стварно заразна.

Видеото го снимила мајката на двегодишното детенце со даунов синдром. На почетокот тоа се повлекува, но нежното куче не се откажува од намерата да се спријателат.

Pages