Забавно

Сопственичката на куче од расата Џек Расел го обучила да извршува огромен број од домашните работи. Кучето ги отвора и затвора ролетните, пали светло, става садови во машината за миење садови, го фрла ѓубрето го корпа и извршува уште безброј домашни обврски.

 

 

Сопственичката вели дека сама го истренирала кучето со помош на кликер.

 

Pages