Кое е вашето хоби?
46 мислења
• Страна 1 од 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Кое е вашето хоби?Моето хоби во последно време е форумов! А кое е вашето хоби?
Re: Кое е вашето хоби?Истото хоби го имам. (smile)
Re: Кое е вашето хоби?Temava sigurno ne ni odi mnogu, oti ke treba da se povtoruvame; i mene hobi mi e forumov, pred rabota po rabota moram da vidam sto se slucuva, BRAVO za kreatorite (thumbup) (jmp)
Re: Кое е вашето хоби?Forumot na prvo mesto (thumbsup) i pesacenje.
Re: Кое е вашето хоби?Forumov, joga, planinarenje (retko otkako Ian se rodi).
Re: Кое е вашето хоби?moe hobi e prigotvuvanje i dekoracija na hrana, rezbanje na zelencuk i ovosje(carving).....dekoracii po doma.....citanje dobra kniga.....:)
Re: Кое е вашето хоби?ilovebabies браво за креативноста. И јас многу сакам да декорирам храна, ама не сум толку успешна. Исто и за „резбањето“ овошје. Отсекогаш сум сакала да пробам, ама мислам дека не ме бива толку за уметност. Можеш, ако сакаш, да поставиш некоја слика од декорирана или резбана храна од тебе.
Re: Кое е вашето хоби?моето хоби, беше пешачење и возење ролерки. малку го запоставив бидејки по цел ден сум наваму натаму во движење и на крај на денот сум уморна. ама уште неделава ке почнама да го упражњавам.
Re: Кое е вашето хоби?Во последно време како хоби ми е градинарство на тераса (laugh1) (laugh1) (laugh1), и бидејки е на тераса, а не во градина би било терасарство (laugh1) (laugh1) (laugh1) (laugh1) (laugh1) (laugh1) . На терса во саксии имам наседено, шери домати, мали пиперчиња (оие лутите црвени и жолти), магдонос, нане, босилек.
Re: Кое е вашето хоби?Дефинитивно ФОРУМОВ.И кога немам време ќе си земам за да ѕирнам.
А ова со градинарство,цвеќарство ми е секојдневие. (smile)
46 мислења
• Страна 1 од 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Return to Хоби, спорт и рекреација Кој е присутенМоментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин |
|