Идеи за подароци за Св.Валентин,8-ми Март и роденден
15 мислења
• Страна 2 од 2 • 1, 2
Re: Идеи за подароци за Св.Валентин,8-ми Март и роденденДа ви кажам девојки, оваа година ке побарам мм да ми купи подарок ( а не само јас да купувам подароци). Ке му кажам да ме изненади со едно фигаро ( за коса), го бендисав веке во НЕПТУН. Башка нему ќе му бидам убава. Така да заради него да ми го купи :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Re: Идеи за подароци за Св.Валентин,8-ми Март и роденденAjde da ja aktivirame temava (smile)
Sto ste vo plan da im kupite za 8mi Mart na vasite majkj,svekrvi,prijatelki,rodnini ili moze vekje ste kupile? Jas nemam idei sto da kupam.
Re: Идеи за подароци за Св.Валентин,8-ми Март и роденденKupiv , za majka mi novcanik, za svekrva mi sharpa I za zolva mi belezica I obetki. Edno gajle pomalku.....
Re: Идеи за подароци за Св.Валентин,8-ми Март и роденденotkako se maziv sveki me nauci na poinakvo praznuvanje... namesto da kupuvame cveke ili podaroci za 8 mart da si se pocastime...
i taka napraviv ovaa godina zedov torta od 400 denari (pasta) gi viknav sveki majkami, tetka na mm, braceda mi i braceda na mm na gosti posle rucek po edno kafence i torta uz muabet ubavo si proslavivme (thumbsup) a tie si terale po staro pa mene kako na 'domajkinka"na proslavata mi donesoja podaroci (rolll) dobiv karmince, maicka dolna , cveke, i od majka mi svarovski lance (joy) ehhh edna e majka (love5) Последна измена од happiness на 15 Мар 2015, 13:26, изменето вкупно 1 пати.
Re: Идеи за подароци за Св.Валентин,8-ми Март и роденденi da dodadam spored mene za 8 mart i sv valentin na zena se kupuva cveke... btw ubavo bi pominalo i plus rafaelo (rolll)
za sv valentin isklucivo crvena ruza taa ja simbolizira ljubovta (pipi)
15 мислења
• Страна 2 од 2 • 1, 2
Return to Патувања, празници, одмори... Кој е присутенМоментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин |
|