Испрати одговор

Девојки, ве молам за помош околу изборот :)

24 Јул 2014, 20:41

Во август сум на свадба. Сакам да шијам фустан. Имам одбрано неколку модели, и сега кој да го изберам. (laugh1) Ве молам за помош околу одлуката, а ако не ви се допаѓа ниту еден од овие, слободно може да ми предложите по ваш вкус. (thumbup) Малку сум поправена, затоа избегнувам тесни, и сакам да бидам на рамно. Поелегантно е на штикла, ама одамна не сум носела и знам дека нема да издржам. А и свадбата е во друг град. (smile) Барав некои со ептен кратки ракави, не најдов ништо што ме бендиса освен третиот модел. Ако имате некој предлог добредојден е. (thumbsup)
Еве што одбрав. (smile)

1)[ img ]

2)[ img ]

3)[ img ]

3)[ img ]

4)[ img ]

5)[ img ]

5)[ img ]

6)[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

[ img ]

Петиот модел само малку погдолг, до над колената. (smile)

Re: Девојки, ве молам за помош околу изборот :)

24 Јул 2014, 20:47

1 и 4 мене ми се најубави :)

24 Јул 2014, 20:49

Обично секогаш ја одбирам црната боја. Свечена, но овој пат сакам некоја друга боја, иако од сите вие пак некако повеќе ми се допаѓаат црните. Најмногу бев за 6 модел, црн нели. (laugh1) Само назад да не биде со гол грб, туку како предниот дел. Ги гледам и другите...поим немам што сакам. (rolll)
Ве молам за помош и околу моделот и околу бојата.
Благодарам за одвоеното време. (kup)

24 Јул 2014, 20:50

Фала Црнокоса (a2) , првиот најпрво го одбрав. (smile) Зелената боја ми е една од омилените.

24 Јул 2014, 20:50

Mene mi se dopagja slikata 6,.crniot so masnickaite. Epten mi e eleganten, a od druga strana mozes da gi nosis so ramno cevli. Super ke bides. Ke cekame sliki od svadbata. (piggy)

24 Јул 2014, 20:55

Фала Весела. (a2) Такво нешто барам ем елегантно, ем на рамно. (thumbup) Ќе има слика. (piggy)

24 Јул 2014, 22:15

Бр.4 (thumbsup) (thumbsup) (thumbsup)

24 Јул 2014, 22:28

1 и 4, малку повеќе ми се допаѓа 4 (smile)

24 Јул 2014, 22:53

Во 5 се заљубив (lovet) мислам дека тој модел трпи рамни чевли, другите како да сакаат салонка или сандалка барем малку со штикличка (smile) (ама тоа јас така сметам) . И 3 е (thumbsup)
Незнам дали си за отворено горе, еве вакви моделчиња мене ми се најомилени
[ img ]
[ img ]
[ img ]

25 Јул 2014, 08:49

Br.1 iako malku mi bese tezok izborot bidejki mi se dopaga i crniot fustan so otvor na grbot, a zatvoren od pred.Ne gledam zosto ne bi nosela ramni cevli, mene licno mi odat so sekoj model - ima dosta elegantni baletanki, samo za ilustracija - princezata Kate i Carla Bruni nosat baletanki vo najsveceni priliki, za mene poelegantni zeni ne postojat.Stiklata ne ja pravi elegancijata tuku stavot
Испрати одговор