Нашето топло зимско катче во празнична атмосфера

Место за слободни, опуштени муабети

Нашето топло зимско катче во празнична атмосфера

Испратиод Debora » 18 Дек 2014, 22:36

Никој не отворил нова соба, па еве јас. (smile)
Нека биде исполнета собава со топлина во разговорите, во срцата, со убави вести, љубов, хармонија и благослови. Господ да даде тоа што е по Негово срце за секој еден од нас и нашите домови и нека биде Неговата волја по целата земја. Слава во висините и мир насекаде. (kup)

[ img ]
Debora
Администратор
Администратор

Мислења: 9964
Придружен: 22 Сеп 2009, 16:24
 Му се допаѓа: 5947
 Им се допадна: 3593

Re: Нашето топло зимско катче во празнична атмосфера

Испратиод SMESKO » 18 Дек 2014, 22:46

Deborce prekrasno otvoreno zimsko katce,se nadevam deka ke ima ubavo praznicno raspolozenie i mnoogu radosti i ljubov.
Dobra nok na site drugarcinja.
SMESKO
Домашен член
Домашен член

Мислења: 765
Придружен: 12 Сеп 2013, 11:28
 Му се допаѓа: 581
 Им се допадна: 405

Испратиод sunshine_2012 » 18 Дек 2014, 23:11

Dobro vecer na vas :)
Deborah prekrasno katce si ni otvorila. Samo ubava druzba da imame.
Gospod da ni GI ostvari zelbite na naseto srce. (beer)
sunshine_2012
Домашен член
Домашен член

Мислења: 919
Придружен: 04 Јул 2012, 22:01
Локација: Tetovo
 Му се допаѓа: 684
 Им се допадна: 716

Испратиод kit-kat » 19 Дек 2014, 00:31

Па Деборке кој ако не ти (laugh1) убава соба само со убавини да се полни. (bu)
Јас сега се прибирам. Од 12 со синко на екскурзија, па се прибравме и набрзина се спремив и на две слави бевме со мм сега влегуваме.
На помош да биде денот.
Се читаме утре добра ноќ. (smile)
kit-kat
Модератор
Модератор

Мислења: 2742
Придружен: 08 Јул 2012, 12:13
 Му се допаѓа: 1627
 Им се допадна: 1996

Испратиод happiness » 19 Дек 2014, 01:13

Debora ni napravi nepovtorliva atmosvera (thumbsup)
Vo ova toplo katce da si imame mnogu kafenca po nekoe cajce i mnoguu razgovori so drugarkite forumki (kup)
Ve pozdravuvam site i imajte ubava nok (grupna-gushka)
happiness
Домашен член
Домашен член

Мислења: 525
Придружен: 02 Мај 2014, 20:37
 Му се допаѓа: 194
 Им се допадна: 220

Испратиод Debora » 19 Дек 2014, 11:11

Јас денес варам чајче, да видиме кој ќе послужи кафенце. (laugh1)

[ img ]

Имајте убав ден сите. (l2)
Debora
Администратор
Администратор

Мислења: 9964
Придружен: 22 Сеп 2009, 16:24
 Му се допаѓа: 5947
 Им се допадна: 3593

Испратиод SMESKO » 19 Дек 2014, 11:21

Добар Ви ден dance

[ img ]

Иде кафица од мене,послужете се (grupna-gushka)
SMESKO
Домашен член
Домашен член

Мислења: 765
Придружен: 12 Сеп 2013, 11:28
 Му се допаѓа: 581
 Им се допадна: 405

Испратиод Vesela » 19 Дек 2014, 11:27

Опаааа девојчиња имаме нова соба. Нека биде соба за прекрасни дружења. Баш ме расположи утрово кога ја отворив. БРАВОООО Дебора.
Инаку нам денес ни е слава, бев утрово во црква за лебче. Нека денешниов ден на сите им донесе голема радост, здравје, среќа и се што срцето посакува најмногу.
Инаку нема ништо ново, синко нешто е настинат ( почетна фаза на бронхит има) па не оди неколку ден аво школо ( самва докторка ни рече нда не оди зошто воздухот е многу загаден па тоа дополнително ќе му прави тешкотии во дишење). И сега е хаос по дома, досадно му е, ке напише домашна што имале дената и после цела куќа ќе ја преврти наопаку. Нема везе нека и е жив и здрав.
Девокји се наближува нова година. Каде ќе одите? Ние домче. Евентуално може да ни дојдат едни пријатели па о нив, или ние кај нив. Ама јас сум за повеќе ние да си седиме дома. Ја сакам таа новогодишна магија и топлина во домот, која никаде на друго место не може да се почуствува.
Оооооооо па јас сега приметив на форумов почнало и снег да врне, јеееееееееее барем некаде да има, кога веќе надвор не сака.
Бидете поздравени, имајте убав ден, нека им честит на сите што ја славата славата и имеденот и во тоа име да наздравиме по едно (beer) (beer) Живели!!!
П.С. Одам да спремам дома да не ме караат (laugh1)
Vesela
Форумски домаќин
Форумски домаќин

Мислења: 1295
Придружен: 06 Мар 2013, 12:00
Локација: All around the world :)
 Му се допаѓа: 298
 Им се допадна: 740

Испратиод happiness » 19 Дек 2014, 11:43

dobro utro drugarcinja (smile)
rekov ke se posluzam so kafe ama gledam nikoj nema servirano pa eve ednno ubavo zimsko i mirizlivo a plus i kolace ima na podorak (brows)
[ img ]
vcera ni beshe slava imavme gosti dolu kja sveki ama deka jas so S si se kaciv porano deteto si sakam mir ne mi spie vo guzva nekako imam custvo deka se nervira (scared) celo se tegneshe so glavceto nanazad mi turkashe pa si se pozdraviv so gostite porano i posle odvaj se zaspavme do docana ama zatoa pak denes si nankashe do 9 (rad) uff kako ubavo mi dojde i mene (brows)
dolgo ve nemam komentirano
sakambebe kako si ... ? 20 dojde te mislam spomna deka imash predmenstrualnoi bolki ama ne procitav deka ti dojde se nadevam deka ne idi (bu)
filigran (big-hug) za bebe J mashala sto umno bebe e toj (love5) citam ubavo se si pominale vo restoran nie vecer sme na imaenden so mm na dve mesta morame da pominime pa planiram da go ostavam sveki da go cuva dance
draga (big-hug)
kitket koga da procitam sekoga e (sonic) aktivnosti za dva dena taa gi zavrshuva vo eden (laugh1)
radost bash ti se raduvam (joy) princezata ni porasnala (lovet) pocnala sama da go otkriva svetot neka naoga samo ubavini okolu nea (bu)
smeshko smeshko se blizi denot za tvojot najubav podarok (lovet) neka bdi so lesno mila (bu) pa te pozdravuvam so pesnata "vreme e za bebe " (rolll) (rolll) (rolll) galka za mesheto (love5)
i ete taka dodeka dodeka si go pisam postot edno saat vreme bebe ne dava poinaku (rolll) (rolll) (rolll) se javile forumkite nema da prepravam postot zs ke treba do utre da pisuvam nov hahahahah
debora ubavo cajceto (drool)
smeshko pobrza od mene bila
vesela ne uspeav da te procitam ubavo ama za novata doma ke si bidime so malisha ke se zaspivame i na prsti ke se dvizime da ne go razbudime hahahah (love5)
ve pozdravuvam site imajte ubav den (grupna-gushka)
happiness
Домашен член
Домашен член

Мислења: 525
Придружен: 02 Мај 2014, 20:37
 Му се допаѓа: 194
 Им се допадна: 220

Испратиод Maceto » 19 Дек 2014, 11:58

Здраво мили мои форумки (coffee) Еве јас да ви се придружам во ова топло зимско катче бидејќи до сега пишував само во трудничките теми (bu) па сега малку и ваму и таму....Нека е за многу години Св.Никола,вечна слава на сите што ја слават и убав провод на сите што ќе одат вечер на слава и именден (beer) (beer) Ве читам сите и ви испраќам многу големи (big-hug) (big-hug) (big-hug) (grupna-gushka)
Maceto
Член
Член

Мислења: 159
Придружен: 28 Окт 2014, 14:39
 Му се допаѓа: 116
 Им се допадна: 75

Следно

Return to Опуштено

Кој е присутен

Моментално присутни на овој подфорум се: ripcence и 1 гостин