dobro utro drugarcinja (smile)
rekov ke se posluzam so kafe ama gledam nikoj nema servirano pa eve ednno ubavo zimsko i mirizlivo a plus i kolace ima na podorak (brows)
[ img ]vcera ni beshe slava imavme gosti dolu kja sveki ama deka jas so S si se kaciv porano deteto si sakam mir ne mi spie vo guzva nekako imam custvo deka se nervira (scared) celo se tegneshe so glavceto nanazad mi turkashe pa si se pozdraviv so gostite porano i posle odvaj se zaspavme do docana ama zatoa pak denes si nankashe do 9 (rad) uff kako ubavo mi dojde i mene (brows)
dolgo ve nemam komentirano
sakambebe kako si ... ? 20 dojde te mislam spomna deka imash predmenstrualnoi bolki ama ne procitav deka ti dojde se nadevam deka ne idi (bu)
filigran (big-hug) za bebe J mashala sto umno bebe e toj (love5) citam ubavo se si pominale vo restoran nie vecer sme na imaenden so mm na dve mesta morame da pominime pa planiram da go ostavam sveki da go cuva dance
draga (big-hug)
kitket koga da procitam sekoga e (sonic) aktivnosti za dva dena taa gi zavrshuva vo eden (laugh1)
radost bash ti se raduvam (joy) princezata ni porasnala (lovet) pocnala sama da go otkriva svetot neka naoga samo ubavini okolu nea (bu)
smeshko smeshko se blizi denot za tvojot najubav podarok (lovet) neka bdi so lesno mila (bu) pa te pozdravuvam so pesnata "vreme e za bebe " (rolll) (rolll) (rolll) galka za mesheto (love5)
i ete taka dodeka dodeka si go pisam postot edno saat vreme bebe ne dava poinaku (rolll) (rolll) (rolll) se javile forumkite nema da prepravam postot zs ke treba do utre da pisuvam nov hahahahah
debora ubavo cajceto (drool)
smeshko pobrza od mene bila
vesela ne uspeav da te procitam ubavo ama za novata doma ke si bidime so malisha ke se zaspivame i na prsti ke se dvizime da ne go razbudime hahahah (love5)
ve pozdravuvam site imajte ubav den (grupna-gushka)