Заедничко дочекување на забременување, за сите оние во очекување на позитивен тест за бременост
Испрати одговор

МАРТ - месец на многу нови мешиња

28 Феб 2015, 07:50

Женски дојде МАРТ. Единствениот женски месец, месец на пролетта, месец на будење од зимски сон, месец на нови мешиња. (smile) Да биде полн списокот најпрво со запишани после и кај сите да видам bfp bfp bfp.
Јас како домакинќа сум тука за поддршка и навивам за бејби бум овој месец.
Ајде предвелигденски мешиња, подарочиња.. БУЈРУМ на список (racinja)

Фиона 26.03

Re: МАРТ - месец на многу нови мешиња

28 Феб 2015, 08:54

Фиона и јас сум родена во месец март и затоа ми е еден од омилените,се надевам дека ќе имам уште една причина да го сакам уште повеќе ајде чекаме список полн со bfp bfp bfp bfp bfp bfp bfp (t3) (t3) (t3) (t3) dance dance dance (joy) (joy) (joy) (joy) (jmp) (jmp)

28 Феб 2015, 23:50

Neka mesecov bide rekorden so bfp (prayer) (prayer)
Neka ima izobilstvo od slavenje,cestitki i radosti a neka NEMA otpisuvanje od spisokot.
So srekja. (kup) (grupna-gushka)

01 Мар 2015, 10:30

Dobredojde Mart, za mene najsrekniot mesec:). Da posakame dobredojde na mnoguuuuuuuu novi (t3) .

01 Мар 2015, 10:59

Neka mesecot na zenata donese mnogu pozitivni testovi
Utrovo merev bt i prvpat mi pokaza 37.1 nez dali znaci toa nesto denes mi e 20den od ciklusost sekogas koga sum merela 4 5 dena pred ciklusot mi bila 36.6 36.7 nikogas nad 37 ama sepak ke pocekam ne se raduvam pred vreme
Jas bas za 8mart treba da dobijam se nadevam deka nema da mi dojde
Eve i jas se zapisuvam
Aneance 08.03 (bu)
Fiona 26.03 (bu)
Vi posakuvam mnogu sreka na site
(grupna-gushka)

01 Мар 2015, 12:06

Многу среќа на сите што ќе бидат и што нема да бидат на списокот, нека има нови труници, нови бебенца (prayer) (bebinja3) (bebinja3) (bebinja3)
Свити голем поздрав до тебе мила, за кратко ќе си ја потврдиш бременоста, со среќа и со лесно (l2)

01 Мар 2015, 16:46

Eve me i mene :)
25-ti e mojot den za NE DOBIVANJE :-*

01 Мар 2015, 19:38

Jas ne se pisuvam na spisokot oti od utre pocnuvam so stimulacija i nz kako ke se odvivaat rabotite pa se nadevam deka ke se pofalam so bfp a site koi se pisavte ovoj mesec vi posakuvam mnogu sreka I mnogu bfp bfp bfp bfp

01 Мар 2015, 20:03

Свити а сигурна си дека е менструација? Од друга страна пак една другарка на почетокот од бременоста доби а беше (t3) и уште не знаеше. Кажи му кога ќе одиш за тестот нека го земат во обзир да не не е потребна стимулација (brows). Ако е потребна ти посакувам во најскоро да си ги добиес посакуваните резултати (b4) (big-hug)

01 Мар 2015, 20:27

Sweety napravi test preku krv pred da pocnes so bilo sto :-*
Испрати одговор