Гушкање со децата
Правила на форумот
ТУКА Ве молиме да се придржувате до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани , едитирани или префрлени во друга тема. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, ве молиме започнете нова.
18 мислења
• Страна 2 од 2 • 1, 2
Re: Гушкање со децатаМногу си ги гушкам децата (smile)
Со К.,ќе клекнам,ќе ги раширам рацете и тој со трчање ќе дојде кај мене и ќе ме гушне (love5) Нема посреќна мајка од мене во тој момент (joy)
Re: Гушкање со децатаСинко е веќе голем близу 10 години но сеуште многу се гушкаме.
Неколку пати во денот, но најмногу сака наутро и пред легнување (love5) Re: Гушкање со децатаАууууууу многу, многу се гушкаме. Ама приметрувам во последно време синко ( сега се замислува дека е многу голем ќе полни 9 години) ми “бега„ , ама јас сум досадна па стално го гушкам, скокоткам, задевам. Едноставно неможам да му одолеам (love5)
Re: Гушкање со децатаЈа гушкам за цел живот што ја чекав. (love5) 10 месеци беше само во раце и по цел ден ја бакнував и гушкав, сега веќе знае и она да дојде да ме гушне и да си легне на рамото. А кога и доаѓа моментот и отвара уста, ми се лепи на образот и ме бакнува. (love5) (love5)
Се научи и бебето-кукла што и е, по неколку пати во ден го зема за да го гушка. (smile) Како што е крофне меко, како седатив ми е гушкањето. (pipi)
Re: Гушкање со децатаПостот на Радост ме разнежни и потсети,и К. го отвора устето за да ме бакне во образ,леле колку убаво чувство (pipi) (brows)
Re: Гушкање со децатаkoku nezna tema (love5)
si go gushkam maleckoto sekoj den i nok.... malecko koga imashe grcevi non-stop beshe vo race go guushkav silnooo do mene i taka mu beshe najubavo... a sega koga ke go gushnam taka silno znae na glas da se smej (love5) koga stanuva od spienje saka da go gushkam i galam na grpceto a toj so glava na ramo mi se potpira i se gali... (love5) navecer lesno spie, go zemam vrace go galam na glavceto i prodolzuva da spie i se dodeka go drzam vo race spie mnooogu spokojno a koga ke go spustam se vrti i pusta racinja imam custvo deka i dodeka spie saka da bide galeno (love5) (love5) kako rasti taka na tato nalikuva ama e najgooolema mamina maza (joy) radost vo postot imash mnooogu ljubov.... (love5) peprutka mozam da ja zamislam srekata tvoja koga K ke trca za gushkanje (lovet) eve edna silna gushka za prijatelkite (grupna-gushka) (laugh1)
Re: Гушкање со децатаНезнам за другите дечиња, ама мојата има "лоша" навика и се гушка со сите, мислам на баби, дедовци, тетки и сл.
Ритуал ни е кога ќе станеме наутро да ме гушне и бакне, исто и тато ако е дома. Во било кое време да и речам Лана ај гушни ја мама, иде ме гушка и вика гуш,гуш мама. :$
18 мислења
• Страна 2 од 2 • 1, 2
Кој е присутенМоментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин |
|