Сакам што сум жена затоа што...
Правила на форумот
ТУКА Ве молиме да се придржувате до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани , едитирани или префрлени во друга тема. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, ве молиме започнете нова.
19 мислења
• Страна 1 од 2 • 1, 2
Сакам што сум жена затоа што...Ајде набројувајте... (cl)
Re: Сакам што сум жена затоа што...Затоа што сум силна, милостива и сум паметна. (laugh1)
Кога ќе ми текне, ќе си допишам. (rolll)
Re: Сакам што сум жена затоа што...
(agr) Re: Сакам што сум жена затоа што...Ајде да почнам со набројувањето (laugh1)
Прво затоа што сум храбра, силна, затоа што сум способна да се грижам и за мене и за други. Затоа што сум смела и затоа што немам проблем да рушам шеми и шаблони, дури и да сум единствена. Ако нешто не ми се допаѓа не прифаќам. И затоа што сум мудра (smile) Јас сакам што сум жена. (thumbsup)
Re: Сакам што сум жена затоа што...
(thumbsup) Браво Петра,што пиеш за постов (a2)
Re: Сакам што сум жена затоа што...Нека биде твој изборот Peperutka (smile) (a2)
Re: Сакам што сум жена затоа што...mnogu cesto si velam ko ne bev masko ,a sakam sto sum zena oti sum pametna,hrabra ,sama se postignuvam,mudro gi resavam problemite,a najmnogu od se sakam sto sum zena e to sto stanav majka,e to e najuboto nesto koe sekoja zena go posakuva
Re: Сакам што сум жена затоа што...Среќна сум што сум жена! Затоа што сум цврста, силна, паметна. Затоа што знам да се справувам со проблемите. Затоа што се грижам за моето смејство, и затоа што еден ден ќе станам мајка, а ако што рече Срцка, тоа е најубавото чувство кое една жена може да го почувствува и доживее !
Re: Сакам што сум жена затоа што...od se srce ti posakuvam da stanis majka kako i na site drugi ,togas ke stanis uste pogrizliva i po hrabra
19 мислења
• Страна 1 од 2 • 1, 2
Кој е присутенМоментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин |
|