Switch to full style

Правила на форумот

ТУКА
Ве молиме да се придржувате до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани , едитирани или префрлени во друга тема. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, ве молиме започнете нова.

Re: Имунитет

Пон Феб 21, 2011 2:18 pm

Mojot sin koj ima 4 godini pie ribino maslo i toa Seven Seas koj go nema kaj nas go kupuvame od Grcija i go pie veke treta zima zaedno so vitamin C na CaliVita. Ribinoto maslo nie e po preporaka od Dr Vidoevski koj preporaca da se pie do pubertet no samo zimskiot period poradi vitaminot D. Inaku dobri sme i so jadenjeto, jademe ovosje sekoj den i toa po edno jabolko obavezno i krusa ili banana, zelencuk isto taka samo imame maka bidejki ne jademe meso ama i toa uspevame nekako.

Саб Ја 07, 2012 7:19 pm

Здраво, ме интересира дали сте им давале на вашите дечиња маџун за зајакнување на имунитетот? Преска го купив и планирам да му го давам на малото во чај наместо мед.

Сре Ја 14, 2015 1:29 pm

Ние пиеме задолжително Витамин Ц и Алое Вера гел за имунитет. Да чукнам во дрво отпорен е синко мој на зимскиве настинки и кашлици.

Пон Феб 09, 2015 2:40 pm

Sinko pie Vitamin C 500mg, B complex so folna kiselina 3x1. Plus sekoj den 1 jabolko, 1 kivi I 1 portokal isceden so lazica madzun.