Switch to full style
Нашите постари теми

ДЕКЕМВРИ-Месец со најмногу предновогодишни трудници

Нед Ное 30, 2014 7:09 pm

Девојки мои ја отварам оваа тема како прва трудница во Ноември Посакувам овој месец да биде предновогодишен месец со најмногу нови трудници и да ја заокружиме оваа година како многу успешна АЈДЕ СО СРЕЌА на сите што овој месец си ги очекуваат своите Ајде мили мои да си се запишете на списочето

Re: ДЕКЕМВРИ-Месец со најмногу предновогодишни трудници

Нед Ное 30, 2014 7:30 pm

eve jas prva se zapisuvam na spisocetoooo 20.12 ajde so sreka neka nie na siteeeee.....

Нед Ное 30, 2014 8:41 pm

Maceto daj boze site da ti se pridruzime vo temata so ,milo mi e sto go otvoras ti dekemvriskiot spisok so
Eve odma i jas se zapisuvam

Lena_nela 14.12
Sakambebe 20.12

Нед Ное 30, 2014 8:48 pm

Ajde site vo dekemvri da si dobieme po eden nezaboraven podarok vo vakva forma II, sto vikate?
Jas se prijavuvam za 25ti . Imajte ubava vecer

Нед Ное 30, 2014 8:57 pm

Mace со среќа да е со лесно и дај завлечкај нога и овај месец да е богат со нови мешлачиња

Поздрав со сите

Нед Ное 30, 2014 9:43 pm

Maceto se nadevam ke ni doneses mnogu sreka na site i ke imas lesna noga kako anabejbi minatiot mesec i ke ima mnogu
Eve go spisoceto
Lena_nela 14.12
Aneance 15.12
Sakambebe 20.12
Cvetina 25.12

Пон Дек 01, 2014 6:10 am

Еве и јаc да ви поcакам cреќа на cите што cакате меше и овој меcец нека ви донеcе мнооооогу радоcни ама мора да бидете вредни.многу го cакам овој меcец и cе надевам дека и вие ќе го запаметите по добро

Пон Дек 01, 2014 11:19 am

Мала мотивација , сите да си дочекаме едно вакво мало анѓелче

Пон Дек 01, 2014 12:33 pm

Zenski dekemvri e mesecot koga najmnogu mesinja se prefluvaat vo temata na majki,trudnickata soba ke ostane prazna,no zatoa bidete vredni,neka ima jakiii zemjotresi i mnogu,najmnogu pa da se polni sobata so
Na site zapisani i nezapisani na spisokot vi ja prakam celata sreka na ovoj svet

Ve

Пон Дек 01, 2014 1:20 pm

Мачето убаво отварање да тргнеме по стапките твои овој месец и да ја преполни ме собата на мешињата која се празни.
Јас се пишувам за 19.12-Св. Никола.
Слатка каде си ти
Lena_nela 14.12
Aneance 15.12
Кит-кет 19.12
Sakambebe 20.12
Cvetina 25.12