Нашите постари теми
Саб Дек 27, 2014 6:33 pm
Fala mnogu Lela Nena Ke odam nareden mesec da si prasam da ne treba da mi go dadat i toa, posto endokrinologot mi spomna nesto takvo ako treba da mi dade ginekologot no ginekologot voopsto ne mi spomna nisto za klomifen. Bas me gledase na eho i mi kaza deka sum vo ovulacija, deka folekulite se kako sto treba i deka se e vo red.
Саб Дек 27, 2014 9:27 pm
Бранка, ако те интересира еве ја и темата за кломифен
topic449.html, убаво има објаснето Пеперутка на отварањето, а имаш и разни искуства низ неа .... good luck
Саб Дек 27, 2014 11:03 pm
Falaaa Red Rose ke procitam vednas
Нед Дек 28, 2014 11:04 am
До кај сме со списокот, сакамбебе скроз ни се изгуби ја нема да ни направи еден апдејт со случувањата, се надевам дека сеуште и касне и го добила најубавиот новогодишен подарок
Нед Дек 28, 2014 12:55 pm
Jas sum eden den pred dobivanje minatiot mesec dobiv na 29 -ti gradite me bolat uzasno se nadevam nema da mi zatropa vesterkata na vrata
Нед Дек 28, 2014 1:27 pm
Ne mi se veruva samo sto pisav za vesterkata i ete ti ja dojde E bas se razocarav
Нед Дек 28, 2014 10:05 pm
Kako sto gledam samo uste sakambebe ni ostana na spisocevo da prijavi ama nigde ni ja nema
Neka ne izraduva pobrzo
Kate30 12.12
Sakambebe 20.12
Вто Дек 30, 2014 4:42 pm
Prijatelki moi, sakam samo da vi posakam ubavo da si gi pominete praznicite, mnogu ljubov i vo januari site da si dobieme II i da ni se sluci bozikno cudo molete se i ne ja gubete verbata! Na krajot ni ostanuva samo nadez i silna volja! Se nadevam deka 2015 ke bide najsrekna za site, najberiketna i najvesela godina koja ke ni donese radost vo srcata i mir vo dusata...i konecno toa malo delce sto ni nedostasuva da pristigne
Vi posakuvam srekni praznici! Ljubete se so mazinjata i prijavuvajte II. Vi ja pustam seta sreka! Se citame vo novata tema
Сре Дек 31, 2014 6:13 pm
Никој не отвори тема за јануари?
Може јас.?
Ја чекаме Сакам бебе со
Чет Ја 01, 2015 1:50 am
Moze Kit Kat slobodno otvori ja temata pa vo januari site da se usrekime