Здраво Женички,
Нова сум тука и јас чекам bfp овој месец.Држам срека за сите да се радуваме заедно (love5)
МАРТ - месец на многу нови мешињаRe: МАРТ - месец на многу нови мешињаЗдраво Женички,
Нова сум тука и јас чекам bfp овој месец.Држам срека за сите да се радуваме заедно (love5) Re: МАРТ - месец на многу нови мешињаJas ovoj mesec ne se nadevam mnogu. Maz mi ja shina nogata i nemevme odnosi ovie denovi koi mi bea plodni. Denes imavme ama mislam deka ovulacijata veke mi pominala. Vi drzam sreka na site :-*
Re: МАРТ - месец на многу нови мешињаВесничка ? bfp (part) (part)
Ајде израдувај не (racinja)
Re: МАРТ - месец на многу нови мешињаДо каде сте?
Изгледа затишје пред бура има (part) (part) (part) Re: МАРТ - месец на многу нови мешињаMi zemaa mikrobioloski brisevi bidejki pred dva meseci pravev samo pap i vo ponedelnik treba i mokraca da odnesam i da gi zemam rezultatite od brisevite
Me gledase na eho i mi kaza deka imam nad 5 folekuli i na desniot imam vodecki od 17mm i mi dadoa inekcija pregnil i ni rekoa ovie denovi da bideme aktivni.A pred dva meseci koga bev, bev na 9den od ciklusot i vodeckiot folekul bese 15mm a denes mi e 10 den i mi e 17mm Za spermogramot rece deka e ureden samo malku bil gust I neznam dali od pregnilot ke ima nekoi rezultati dali ke ja zgolemi sansata za da ostanam bremena ke vidime I mi rece dokolku mi kasni test da pravam a ako dobijam tretiot den da odam da ispitam hormoni i da ve prasam dali se racuna denot koga ke dobijam ili utreto e prv den od ciklusot i vo koj period od denot se pravi ili nema vrska toa Re: МАРТ - месец на многу нови мешињаAneance gasi kompjuterot I uzivaj so mt (ttc) (ttc) (ttc) I za dve nedeli bfp, prv den se smeta toj den ako dobies pred 18 casot , a pokasno ako e smeta za nulta I od utredredenta se racuna kako prvi, jas sekogas nautro sum idela za ispituvanje (a2)
Re: МАРТ - месец на многу нови мешињајас имам некои болки во стомакот и розенкав исцедок ептен малце, а денес ми е 20 ти ден од циклус ептен ќе е рано ако добијам (sad1) овој месец ич не ни очекувам да има нешто зашто имавме само два пати , мм не беше дома, кога беше лечевме кандида (unsure) вчера правев брисеви па малце лошо ми го стави спекулумот докторкава и ми потече крв се надевам ова розевово од тоа е, ептен е рано да добијам (cry1)
Re: МАРТ - месец на многу нови мешињабришете ме добив (sad1) (sad1) и тоа ептен рано, сигурно од зголемената доза на спиронолактон ми се скрати циклусот аман до кога веќе (sad1)
Re: МАРТ - месец на многу нови мешиња
Aneance koga odev jas da ispituvam hormoni a se slucilo da ispituvam poveke pati...doktorkata mi naglasi deka e bitno krvta da mi ja izvadat od 9 do 9 i pol, valjda nekoj hormon togas e najizrazen. Ne prasav zosto, koj i kako. Rasprasajse ako imas nekoj koj moze da ti kaze potonco ako ne odi toa vreme, nema shteta. Pozdrav i sekoe dobro. Re: МАРТ - месец на многу нови мешињаФала white rose дај Боже да не треба да испитувам т.е да не добијам наредни 9месеци
Ако добијам ќе се јавам и ќе прашам за секој случај Незнам дали е од прегнилов долниов дел на стомакот ме сече, двата јајника ме болат и кичмата ме штрека и ме тера на повраќање Return to Во очекување на бременост Кој е присутенМоментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин |
|