Switch to full style
Разни теми поврзани со бременоста, облека, патувања, вежбање во бременоста, спремање за бебушите итн.

Правила на форумот

ТУКА
Ве молиме да се придржувате до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани , едитирани или префрлени во друга тема. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, ве молиме започнете нова.

Гардероба за трудници

Пон Ное 01, 2010 12:30 pm

Каква избирате?Кои бутици имаат ваква гардероба?

Re: Гардероба за трудници

Нед Ное 07, 2010 9:33 pm

jas do sega nemam nakaceno na kilaza-fala bogu,taka da seuste si gi nosam istite alista,so toa sto pantalonite i farmerkite malku potspusteno,a prosetav vo nekolku butici za trudnici i da vi kazam epten se zanesuvaat so cenite

Сре Ное 10, 2010 8:30 am

Бутициве за трудници, зборувам за Скопје, за во другите градови незнам како е, се многу многу скапи.
Јас бидејќи немав друго чаре, морав да си купам панталони за да си ги носам на работа.И прошетав и што да видам од 2000 денари па нагоре.
Доле во ГТЦ има добар бутик со не многу скапа роба, и таму си најдов многу убави фармерки за 1800 денари. И не планирам многу пари за гардероба да давам, евентуално може уште еден пар панталони да купам и толку. Се носат неполни 6 месеци а чинат колку еден пар панталони од некој подобар бутик што ќе ги носите сигурно 3 години.Мислам претерано скапо е!

Сре Дек 01, 2010 9:35 pm

kazuvajte kade ima butici za trudnici?
Itno moram da kupam crni pantaloni,veke site me stegaat na stomakot,ama gledav da kupam nekoj obicni so lastik i nisto,ako kupam takvi ke gi nosam mnogu kratko.Mora da bidat crni-za na rabota mi trebaat,ama sakam nekoj sto ke mozam da gi nosam narednive tri meseci.

Чет Дек 02, 2010 6:46 am

Garderoba za trudnici imas vo Bunjakovec vo podrum ima tri ili cetiri butici za trudnici isto ima i vo GTC vo podrum blizu do sheherzada

Чет Дек 02, 2010 10:14 am

blagodaram

Пет Дек 24, 2010 12:12 pm

Јас не купував посебно трудничка гардероба, тогаш и немаш многу избор и не ми се допаѓаа моделите, а беа доста скапи. Носев комблизонки панталони, си ги купив малку поголеми и многу ми беа удобни, и обични блузички, а за свеченост си сошив убав елганетен труднички фустан.

Пет Дек 24, 2010 9:15 pm

Jas ve citami i cisto kako ideja a mozebi i veke ste razmisluvale. Ne moze li nekoja drugarka da vi dade alista ako veke ne e trudna? Jas iskreno taka pominav dve bremenosti i planiram i pak ako zabremenam. Ne mi se davaat pari, taa obleka nikogas ne se iznosuva i e vo dobra sostojba. NIe taka sme gi prosetale oblekite od drugarka na drugarka i pak taka. Inace stvarno mnogu e skapo po prodavnicive a pa vo Mothrcare pa kosata mi se kreva a i izbor nema. A da radi kejf si imam kupeno po nekoj partal taka od merak

Пет Дек 02, 2011 9:51 am

Мене почнуваат да ми се смлауваат работите што сум си ги носела до сега,ги осеќам тесни,кнап,а како што гледам бутициве за трудници се огин скапи,се преценуваат.Така да тоа е малку проблем за нас.Уфф,тешка работа,којзнае што ќе се прави,посебно за панталони

Пет Дек 02, 2011 12:00 pm

Otkako gi prosetav site prodavnici z atrudnici i se iznagledav sekakvi bezveza modeli i ogin ceni, si otidov vo Grcka vo Kosmos i od H&M si iznakupiv preubavi raboti za evtini pari, fraerski modeli...toplo vi go preporacuvam H*M ima se i sesto...od helanki, pantaloni, farmerki...i sto e najbitno normalni ceni...Na primer farmerkite mi kostaa 20 evra....maici po 4 evra, pantaloni 20 do 25 evra....kaput 35 evra za trudnici:)))))))