Разни теми поврзани со бременоста, облека, патувања, вежбање во бременоста, спремање за бебушите итн.
Правила на форумот
ТУКАВе молиме да се придржувате до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани , едитирани или префрлени во друга тема. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, ве молиме започнете нова.
Нед Мар 15, 2015 4:55 pm
Здраво девојки .... да ве почестам едно кафенце Денес времето убајни Сакав да прашам тука бидеќи не најдов соодветна тема за Гардероба за трудници! Веќе ништо не ме собира од старата гардероба па ако можи некој са сподели информации од каде набавувате, се отепав од шетање низ Битолава ама се само некој тесни туники кои не ми одговараат за низ дома се снаоќам некако ама за подизлегвање немам што да облечам некој совет?
Нед Мар 15, 2015 8:52 pm
maaja ima edno dukance vo pazarot stara casrshija" mami" mislam deka se vika e sega ne znam bash kako da ti objasnam....
od kaj prodavnicinjata so kifilna ( neli ima nekolku prodavnicinja sto imaat pola roba nadvor izvadeno i toa e najcesto testo i lokumi isto okolu niv prodavaat i krpi) treba da sleguvash nadolu od desna strana e ovoj dukjan a odma do nego na kosh ima pprodavnice za bizuterija... i neka ne te buni izlogot nikogas ne im e sreden a vnatre jas sum nashla super parcinja dve bluzina gi nosev do kraj na a i sega oslicno izgledaat dvete gi zedov so cipka ne se samo za tie denovi...
butik NORA na sirok sokak isto mislam deka imashe trudnicki parcinja ama ako si pogolemka tesko deka nesto ke ti odgovara... jas probuvav trudnicki pantoloni imashe brojce S i M a mene mi trebashe 9Xl
Нед Мар 15, 2015 11:33 pm
Фала срцка многу Оваа мами ја знам ама... скрос сум заборавила на неа а нора ќе ја побарам ако треба и неколку пати ќе го поминам широк сокак и ќе ја најдам Фала ти уште еднаш
Пон Мар 16, 2015 7:42 am
NORA se naoga kaj oficerski vo blizina na bistro tref od istata strana e na tref