Бричење или депилација?
44 мислења
• Страна 5 од 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Бричење или депилација?Депилација дефинитицно , се депилирам со шербет. Имам купено и пробано со депилатор ама ужасно боли (sad1)
Re: Бричење или депилација?Mislis na epilator - mashinka? Aman be, mene icne me boli, jas i nozete i racete so nea si gi sreduvam (confus) A prednosta e sto ne moras da cekas dve nedeli da porasnat ramnomerno vlaknata, ednostavno ako nesto pocne da strci ke go pomines mestoto pak.
Re: Бричење или депилација?Да на машинка на Филипс лани ја зедов, ужасно ме боли дури болката во глава ме маваше (confus) мислев бар рацете да ги депилирам со неа ама ни тоа не можев, а иначе е поисплатливо и финансиски така. Среќа женава кај што идам не зима многу, нозе, препони, стомак раце 400 денари .
Re: Бричење или депилација?Дефинитивно депилација, јас имам депилатор од Zepter но само понекогаш го користам за депилација на раце, онака си одам на депилација кај една супер девојка-козметичарка, со восок за една употреба ме средува целосно и има специјален и за лице а друг за тело а посебен за интима и тоа за една употреба. Јас неможам да замислам со депилатор интима да депилирам тоа ми е нај нај болното нешто, одам таму стискам заби за пола саат комплет ме средува и после цел месец сум раат (rad) (rad)
44 мислења
• Страна 5 од 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Кој е присутенМоментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 2 гости |
|