Цени на породување во приватни болници

Сите теми што се поврзани со породувањето. Термин за породување, болница, искуства итн.
Правила на форумот
ТУКА
Ве молиме да се придржувате до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани , едитирани или префрлени во друга тема. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, ве молиме започнете нова.

Re: Цени на породување во приватни болници

Испратиод Радост » 09 Ја 2014, 23:32

Да Red Rose. Додека сум жива ќе го благословувам.
Не се каам за стресовите во ГАК зошто тогаш мислев дека тоа е паметен избор, но после се и после породувањето и негата за нас двете, парите не значат ништо. Таман и банките да имаат некаква корист од се. :)

Да се стабилизирам и во другата тема ќе напишам се детално.
Радост
Силно и храбро форумско срце

Мислења: 1843
Придружен: 23 Мај 2013, 06:48
Локација: Скопје
 Му се допаѓа: 1278
 Им се допадна: 1795

Испратиод Stefanija » 10 Ја 2014, 17:57

Ова со Плодност испадна од кај и да си поќе ти се исплаќа да одиш Битола отколку Скопје... (smile)
А по се’ што сме слушнале- Плодност е на рамниште на скопските приватни болници, па... (thumbsup)
Браво и блазе си му на битолчанКИ а?
(rad)
Stefanija
Нов член
Нов член

Мислења: 47
Придружен: 04 Дек 2013, 23:45
 Му се допаѓа: 44
 Им се допадна: 34

Испратиод iva-iva » 25 Мар 2014, 21:00

женски да споделам позитивно искуство се породив во болница Плодност спонтано со епидурал и да ви кажам вреде за секој денар! породувањето не е повеке болно искуство.. за мене иако бев преплашена е најубавото нешто што ми се случило.. и на крај цената е минимална 35000 ден плус епидуралната 12000...
iva-iva
Нов член
Нов член

Мислења: 94
Придружен: 03 Дек 2013, 17:59
 Му се допаѓа: 16
 Им се допадна: 25

Испратиод Dorotea111 » 13 Феб 2015, 14:08

Uste mi e mnogu rano za poroduvanje, no ete nesto me zamisli i da prasam. Dali navistina vo Sistina poroduvanjeto moze da se plati na rati? Na kontrola mi rekoa deka poragjanjeto kje mora da bide so carski, nesto povrzano so grloto na matkata, vo smisla rizicno itn.
Kako odi plakjanjeto na rati? So kogo se dogovara ova? Se podnesuva nekakva molba ili kako?
Fala
Dorotea111
Домашен член
Домашен член

Мислења: 520
Придружен: 07 Мај 2013, 09:14
 Му се допаѓа: 461
 Им се допадна: 320

Испратиод ivvi<3 » 14 Мар 2015, 22:45

Доротеа, мислам дека тоа се однесува на кредитни картички, ги плаќаш одеднаш, а секој месец ти се одбива од плата или сл. Мислам дека никаде не даваат на рати.
ivvi<3
Нов член
Нов член

Мислења: 4
Придружен: 11 Мар 2015, 17:40
 Му се допаѓа: 0
 Им се допадна: 1

Претходна

Return to Породување

Кој е присутен

Моментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин