Си купив фармерки од Интернет, 600 ден, многу се убави уште да ми се точни :) Ќе ги пробам вечер.
Здравје понатаму ќе одам во Сити Мол да си земам од блузичките :)
Гардероба за трудници
Правила на форумот
ТУКА Ве молиме да се придржувате до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани , едитирани или префрлени во друга тема. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, ве молиме започнете нова. Re: Гардероба за труднициСи купив фармерки од Интернет, 600 ден, многу се убави уште да ми се точни :) Ќе ги пробам вечер.
Здравје понатаму ќе одам во Сити Мол да си земам од блузичките :)
Re: Гардероба за труднициХепи, со здравје да си ги носиш. Од која страна ги порача , ако сакаш прати ми линк. Пиши обавезни како ти се погодија а и сликај се . (brows)
Ете се си прашав, ај чао (big-hug)
Re: Гардероба за труднициОбавезно мила, ќе ти пратам утре линк а заборавив да ги пробам и веќе сум во кревет ама утре или петок ќе се сликам само за тебе :)) (a2)
Re: Трудници ајде на муабет, кафе и благцеne znam dali smeam ovde da prikacam slika.... :-?
jas sum od bt i imame isto materijali na kilo (rolll) na internet napisav baby shower dresses lace i izlegooa najmnogu vo ovoj stil [ img ] za na krstevka e ova (smile) i za pravo navistina pokazuvaat messhe dance tuka imam okolu 22 nedeli (joy) sepak povtorno bi bilo tesno ama dolgo (pipi) (da mozam da si stavam niski baletanki mi potekuvaat nozete (ner) ) ako ne e soodvetna temata izbrisete go postot :roll:
Re: Трудници ајде на муабет, кафе и благцеЛеле Happiness колку убав фустаааааааааан, и колку убаво мешеее, пу пу машала (smile)
Да ве (kup) мешиња, јас одам да шеткам мм ме чека dance
Re: Гардероба за труднициУбави мешковци ви префрлив некој пост тука, да се знае каде може да се најдат убави фустани за трудници. (love5)
Хепинес преубав ти е фустанот (lovet) , баш убаво го истакнува мешето - трудниците стварно најубави. (love5)
Re: Гардероба за труднициТака е, многу убави креации, сите вие што сте бремени во лето, то ест мешињата се поголеми имате многу избор, фустанчиња, лесни материјали, за мерак, јас бев веќе во зима и немав голем избор само што си сошив нешто и нешто во комбинација со хеланки (smile) а за јакни да не зборам едвај ме собраа моите, па немав намера да купувам големи броеви и така ќе ми останеа за џабе
Re: Гардероба за труднициНемој да ми се смеете.
Какви гаќи користите??? Тие што ги имам веќе ми се мали и ноќеска толку многу ме стегале што сега ми е неугодно на нозете дури сабајле имав и црвени линии од нив (ner) Heeeelp! :)
Re: Гардероба за труднициЗошто да се смееме:))) хепи, имаш во Тритекс многу убави, памучни и удобни.
Return to Разни теми поврзани со бременоста Кој е присутенМоментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин |
|