Switch to full style
Бременост, прегледи во бременоста, качување на тежина, проблеми во бременоста, искуства и совети за здрава бременост,

Правила на форумот

ТУКА
Ве молиме да се придржувате до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани , едитирани или префрлени во друга тема. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, ве молиме започнете нова.

Re: Трудници во третото тромесечие од бременоста-од 27 до 40

Сре Мар 04, 2015 11:50 pm

И јас ти праќам позитивна енергија женска. Немој да се секираш, се ќе биде во најдобар ред. И јас само бројам денови за да дојдам до оние 28 дена пред термин па да си одам на болување да се припремам психички на раат, физички не сум многу активна, само на работа, и од студеново време не пешачев доволно, па сега овие денови се раздвижувам по малце. Една комшивка повозрасна така ме гледа пешки како се враќам од работа за прв пат, затоа што се сум со колата де наваму-натаму и ми вика па ти одиш како Пингвин. Ај сега де......))) Што да и речев!?

Чет Мар 05, 2015 12:03 am

Guska golemi meskovci
Uste malku vi zavrsuva najubaviot period od zivotot no kje vi pocne najnezniot i najispolnetiot no i malku naporen period vo koj nema da bide nisto kako sto bilo porano Kje se cudite kolku mnogu ljubov ima vo vas,kolku mnogu ljubov moze da sobere edno srce,za edno malo sustestvo
Anence 66,pa ti kako mene odis direktno na carski,kako vistinska carica kje gledas kako drugi rodilki se vitkaat od bolka a ti nema da vidis ni B od bolka Samo hrabro i so srekja
Lejla,ti si ja doceka tvojata zasluzena srekja,veruvaj nemozam da se iznaraduvam koga ti go gledam tikerot ete Bog e golem i sekade dava Sitno brois do sredbata so tvoeto najmilo ,momce nosis taka?
Ve guskam i ve cekam vo temite za bebcinja

Чет Мар 05, 2015 8:10 am

Fala za ubavite zborovi Peperutce Taka e, Gospod e golem, bez negoviot blagoslov nisto
Da, nosam momcence i veke edvaj cekam da go vidam Se molam samo se da bide kako sto treba na poroduvanjeto Uste malku...

Bilence, sekoj odgovor na komentarot na komsivka ti e izlisen, dovolno bila samo edna siroka nasmevka od uvo do uvo Ako ne znaela da kaze nesto ubavo, podobro da ne kazela nisto, ama ete takvi se lugeto, posle nas pomladite ne pravat nevospitani i nekulturni

Чет Мар 05, 2015 11:43 am

Фала ви девојки на сите за позитивната енергија и убавите зборови,навистина ми значи.Во недела одам на контрола и да ми закажат кој ден ќе биде.Сакам да го преспијам времето и да се разбудам со ќерками во рацете. Позз до сите

Чет Мар 05, 2015 6:39 pm

Лејла и Аненче. Вие сте пред финишот.
Како лета времето. Нека ви биде со лесно и не му ја мислете на пороѓајот ќе мине како песна.
Ве

Чет Мар 05, 2015 7:02 pm

Лејла и Аненче ви се ближе денот кога ке си се гушкате со вашите бебчиња . Со лесно да поминете на породувањето. и уживајте во мајчинството.

Пет Мар 06, 2015 9:28 pm

Kako ste mamicki? Denes sum sonila mnogu ubav son. Sum se porodila i sum go guskala bebenceto celo vreme duri i sum go ucela da cica . Bilo mnogu ubavko. Dali vie imate slicni sonovi? Pozdravce mnogu do vas i da gi galkate mesencata, mislam deka ke mi nedostiga ova ritkanjeto i mrckanjeto posle poragajot.

Нед Мар 08, 2015 6:38 pm

Мешковци како сте? Јас само да ви кажам...ме примија во болница и чекам да ми кажат кога ќе ми закажат.Се надевам брзо ќе биде за да не чекам многу да не се паничам.Ќе ви пишам чим се породам. Поздравче до сите.

Нед Мар 08, 2015 7:57 pm

Ajde Anence, so lesno Ke ostanes vo bolnica se do poroduvanje, taka?

Lele, sledna sum jas...Ajde, so Gospod napred.

Нед Мар 08, 2015 8:04 pm

Со лесно девојки! Да имате најлесно породување и Бог да ве чува и вас и бебињата! Ви посакувам да биде убав момент за паметење!