Видео: Бебе проба авокадо, зарем е толку лошо?

Од: Твое Бебе on Четврток, 14/05/2015 - 18:46

Бебе од Пенсилванија за прв пат проба авокадо. Авокадото е исклучително здраво, богато со витамини и корисни масти, но малата бебушка не е воодушевена. погледнете ја нејзината скапоцена реакицја.

 

 

Разни 

Забавно