Забавно

Бебе од Пенсилванија за прв пат проба авокадо. Авокадото е исклучително здраво, богато со витамини и корисни масти, но малата бебушка не е воодушевена. погледнете ја нејзината скапоцена реакицја.

слика од бебето на ултразвук

Бебето е старо само 14 недели. Лекарот видел дека тоа плеска со рачињата, па тогаш тој заедно со мајката почнале да пеат, додека таткото го снимал екратнот на камера.

четворка

Раѓањето на идентична четворка е толку ретко и шансите се толку мали (1 спрема 13-15 милиони), но сепак ги има. Девојчињата се смеат неконтролирано на мрдањето на главата на таткото Steve Mathias.

убава како мама

Преслатката четири годишна Миа успеала да дојде до ташната со шминка на нејзината мајка. Таа објасува што прави со шминката. Објасувањето почнува со тоа како и каде го нанела секој производ, а најнедолива е причината за сето тоа: За да биде убава како МАМА!

бебешка смеа

Мајка нашла едноставен начин како да ја забавува 4 месечната ќеркичка. Секогаш кога ќе земе ново парче чипс и ќе почне да го јаде, бебето одново прснува во смеа.

бебе во матката

Кога родителите отишле на преглед воопшто не очекувале дека ќе го видат ова. Малото бебе се оттурнува со стопалата од ѕидот на матката и се ниша напред-назад.

Pages