Дом

Еве една вкусна и лесна рецепта за кисели краставички, кои не само што се крцкави и добри барем колку купечките, туку се полни со пробиотици - така наречени добри бактерии (учествуваат и се производ на процесот на ферментирање), кои се неопходни за здравјето на стомакот и имунитетот.

желатинизирана супа од коски

Традиционалната супа од коски со модерното живеење го има загубено своето место, но денес повторно е актуелна заради непроценливите здравствени придобивки.

отпечаток од стопала

Овој рецепт ќе ви овозможи да направите меко тесто со кое ќе добиете убав спомен од бебешките стопала. Доколку отпечатокот не ви излезе како што сакате, тестото секогаш можете да го премесите и да се обидете одново.

Pages