Видео: Слатко бебе слатко се кикоти додека мама јаде крцкав чипс

Од: Твое Бебе on Понеделник, 16/03/2015 - 20:23
бебешка смеа

Мајка нашла едноставен начин како да ја забавува 4 месечната ќеркичка. Секогаш кога ќе земе ново парче чипс и ќе почне да го јаде, бебето одново прснува во смеа. Сигурно дека ќе му се придружите, досега не најде имун човек.

 

 

Разни 

Забавно