Кејт после второто породување планира да земе подолго отсуство

Кејт Мидлтон

Војвотката од Кембриџ после породувањето со Принцот Џорџ во Јули 2013 г., се појави во јавноста после помалку од еден месец. Но, се чини дека овој пат таа ќе има поинаков пристап.

 

родителите и ЏорџКраслките извори велат:


Таа чувствува дека минатиот пат се врати премногу брзо. Таа сака да биде со семејството и да ужива со Џорџ и новото бебе.


Кејт треба да се породи во средина или при крајот на Април. На пријателите им кажала дека сака во потполност да ужива во искуството со поврзувањето со нејзините две мали деца.

 

брачниот пар

Искуството носи мудрост.

Разни: