Дру Баримор: Лудо е да се грижите за тежината

Дру со ќеркичката

Дру Баримор воопшто не е фокусирана на тоа да се врати на тежината од пред бременоста.

Дру има своја продукциска компанија и своја линија на козметички производи, но, нејзин приоритет секогаш е да биде мајка на ќеркичката Олив (2,5 г) и Френки (1 г).

Таа изјавува:

 

посветена мајка

 


Две се подобри од едно. Не можам да поверувам.


За разлика од огромниот дел на Холивудските ѕвезди, таа е трезвена и не се преоптоварува со тоа скоро да се врати на тежината од пред бременоста:


Ви треба 9 месеци за да ја ставите, ви треба 9 месеци за да ја симнете - во најдобар случај.

Треба да ги тргнеме притисоците. Толку се глупави и смешни. Помина една година и уште не сум таму, но добро е. За мене е во ред.

Разни: