Сакам да бидам убава како тебе, Мамо!

Од: Твое Бебе on Среда, 18/03/2015 - 23:08
убава како мама

Преслатката четири годишна Миа успеала да дојде до ташната со шминка на нејзината мајка. Таа објасува што прави со шминката. Објасувањето почнува со тоа како и каде го нанела секој производ, а најнедолива е причината за сето тоа: За да биде убава како МАМА!

Разни 

Забавно