Не очекувале дека ќе го видат ова на преглед: Бебе буквално си игра во матката

бебе во матката

Кога родителите отишле на преглед воопшто не очекувале дека ќе го видат ова. Малото бебе се оттурнува со стопалата од ѕидот на матката и се ниша напред-назад. Не е невообичано за бебињата да се занимаваат самите себе во матката, го смукаат палецот или прават салта, но оваквите игри ретко се снимени на утразвук. Прекрасно е и восхитувачки.