развој на бебе

бебе во стомакот

Бременоста без сомневање е чудесен период. Дури и најтешките денови, кога се борите со мачнините, грчеви и што уште не, тешко е да го игнорирате чудото кое расте внатре во вас. Еве некои факти што ќе ве насмевнат, видете што се прави бебето додека расте и се развива во вашиот стомак.

Факти за развојот на бебето во бременоста

Животот започнува во моментот на неговото зачнување.

Во човечкиот живот никогаш не се случуваат толку брзи и големи промени, колку во првите 9 месеци пред раѓањето.