Како лесно да излупите варено јајце

Од: Твое Бебе on Понеделник, 06/04/2015 - 20:58
лупење варено јајце

Еве еден многу едноставен начин за лупење на варени јајца, кој сигурно ќе ви се најде во претстојните денови.