Успеав! Успеав! Реакција на девојче со даунов синдром кога и кажуваат дека успеала да влезе во тимот на навивачки

10 годишната Lacy Parker од Лујзинана, стана онлајн сензација со видеото на кое е снимена нејзината реакција кога и кажуваат дека успеала да влезе во училишниот тим на навивачки. Претходно во тимот учествувале и нејзините 2 постари сестри.

Нејзината мајка вели:

Дауновиот синдром е етикета, а не тоа што е таа. Таа е прекрасно мало девојче, кое се труди да постигне се што сака.

Погледнете ја радоста.