Фала за подршката: Мајка објавува селфи со нејзиниот онесвестен сопруг по породувањето

Иако мајката е таа која се порaѓа, медицинскиот персонал е собран околу нејзиниот сопруг. Тој на нејзината весела фотографија се ноѓа на подот опкружен со три лица од медицинскиот персонал, од кои еден го држи новороденото бебе.

Новата мајка е насмеана и го препознава хуморот во целата ситуација.

Честитки за новите родители!