Видео: Развојот на бебето во стомакот прикажан низ ултразвук

Бебе се смее уште во стомакот на мајката

Прекрасно видео на кое може да се види како се одвива развојот на бебето во текот на деветте месеци поминати во стомакот на мајката преку реални ултразвучни снимки.

Како што и сами научници велат: на развојот на бебето во стомакот на мајката е тешко да не му се припише Божественост!

 

 

За бременост: