Видео: Татко открива како да се успие бебе за помалку од минута

заспаното бебе

Успивањето на бебето е предизвик за сите нови родители и често пати не е воопшто лесно. Nathan Daylo од Сиднеј открил трик, со кој неговиот три месечен син може да заспие за само 40 секунди. Се што користи таткото е обично хартиено марамче.

На почетокот на видеото малиот Сет воопшто не изгледа поспано, но за кратко време тоа се менува. Погледнете сами.