Пресметка на термин за породување

Датумот на вашата последна менструација: (MM/DD/YYYY формат, нпр: 03/26/2014)
Просечното траење на еден ваш циклус: (22 до 45) (Не е задолжително пополнувањето на полето)
Просечната должина на вашата лутеална фаза: (9 до 16) (Не е задолжително пополнувањето на полето)
РЕЗУЛТАТИ БАЗИРАНИ ВРЗ ВАШИТЕ ВНЕСЕНИ ВРЕДНОСТИ:
Проценето време на зачнување:
Срцето на бебето веројатно ќе може да се слушне на:
Првите движења на бебето веројатно ќе можете да ги почуствувате од:
Вашето прво тромесечие ќе заврши на:
Вашето второ тромесечие ќе заврши на:
Термин за породување:
Има поминато: од вашата бременост.