родилиште

Што е да земете за во родилиште

Што ќе ви биде потребно да понесете во болница пред породувањето многу зависи од тоа во која болница ќе се породите. Ќе дадеме општ список на она што е потребно, но најдобро е да прашате во вашата болница што ви е потребно за таму.

Она за што ќе утврдите дека ви недостасува, покасно ќе можат да ви го донесат вашите домашни.