Фотографии од крштевката на Принцезата Шарлот

малата принцеза

Малата принцеза за прв пат е фотографирана во јавност заедно со целото нејзино семејство. Додека одат накај црквата сите се насмеани и среќни, а слаткиот Џорџ изгледа толку љубопитно.

Кејт носи креација на Александар Меквин, елегантна како и секогаш додека ја турка традиционалната количка, а Шарлот е седмото кралско бебе која ја носи истата наметка.

 

крштевка

 

мајка и ќерка

 

семејството

семејство

Разни: