Мила Јововиќ ужива со ќеркичката

Мила со ќеркичката

Мила Јововиќ во јавност објави фотографија на која се гушка со нејзината втора ќеркичка - Дашиел, која веќе има 2 недели.

Мила ужива во секој аспект на мајчинството и вели дека не ги соблекла пижамите, бидејки така е да се биде установа за производство на млеко.

Честитки за среќната мама!

Разни: