Гордата мама Кејт објави преслатки фотографии од двете деца

двете деца

Вилијам и Кејт уште еднаш го игнорирале кралскиот протокол за закажување на сесија со познат фотограф. Наместо тоа, родителите ги објавија фотографиите направени од самата Кејт.

Малата преслатка Шарлот личи на неодоливото братче Џорџ.

брат и сестра

 

преслатки

 

преслатки

Разни: