деца

Многу се зборува за митот на Супер мајката. Таа непостоечка жена, која прави се и изгледа неверојатно добро додека го прави тоа. Знаеме дека е мит, но често се запрашуваме ... дали таа навистина постои?

мајка и дете

Кога се работи за рамнотежа, лоша сум во тоа, навистина лоша. Како што ние мајките имаме обичај да правиме кога го очекуваме бебето број 2, минам низ мојот ментален список со работи што ќе ги направам поинаку сега, кога веќе имам некакво искуство.