Роден изведувач: На ултразвучна снимка бебе плеска со рачињата додека му пеат

слика од бебето на ултразвук

Бебето е старо само 14 недели. Случката се случила кога неговата мајка отишла на контрола во 14-та недела од бременоста. Лекарот видел дека тоа плеска со рачињата, па тогаш тој заедно со мајката почнале да пеат, додека таткото го снимал екранот на камера.

Мајката вели дека случката била восхитувачка!