Девјид Бекам и Харпер уживаат во прошетка на дожд во Лондон

Бекам и Харпер

Сив и врнежлив ден во Лондон, но таткото и ќерката се насмеани и ведри, уживајки во заедничката прошетка.

Малото девојче блика од радост и не го ни приметува дождот додека вози тротинет по улиците, а гордиот татко изгледа задоволно исто колку и неа и не ги трга очите од неа - осигурувајки се дека е сигурна.

Хапрер е толку слатка со розевата кацига, која одговара на малото возило и предната корпа.

 

татко и ќерка


Едноставно и преслатко!

 

Разни: