Кејт Мидлтон со ќеркичката се појави во јавност беспрекорно свежа, само 10 часа по породувањето

Брачниот пар со ќеркичката

Војводката од Кембриџ се појави во јавност заедно со прекрасната ќеркичка само 12 часа по пристигнувањето во болница и само 10 часа после породувањето. Таа изгледа беспрекорно свежа.

Честитки за малата Принцеза.

 

родителите и бебето

 

родителите со ќеркичката

 

бебето

Разни: