Бебе на наша читателка на ултразвучен преглед му го плази јазикот на докторот

бебе се криви со јазикот во стомакот на мајката

Среќната мајка, која е наша читателка, била на ултразвучен преглед во 25-та недела од бременоста. Невообичано било тоа што бебето баш тогаш решило да го исплази јазикот. Лекарот не можел да не се насмее, тој искоментирал:


Ова ретко се гледа, бебе уште во стомакот да се криви.


Бебињата во тајноста на матката имаат многу побогат живот отколку што можеме да замислиме. Убаво е кога од време на време ќе решат да го покажат тоа, па макар и да ни дадат еден мал увид во нивниот таен живот, додека се ткае нивната величествена, совршена убавина.