Отишла на хирургија заради инфекција на бубрези се вратила со бебе

мајката и бебето

Младата Клер Евенс (24), од Јужен Велс,  му се јавила на нејзиниот матичен лекар заради силни болки. Тој по телефон и кажал дека е можно да има инфекција на бубрези и бидејки било неработно време ја пратил на хирургија. Кога стасала таму и кажале да остави примерок од урина, но кога отишла во тоалет и пукнал водењакот.

Итно ја пренеле во хируршката сала, каде виделе дека е 9 см отворена. По породувањето мајката и синот биле пренесени во болница, каде прегледот покажал дека двајцата се добри и совршено здрави. Клер вели:

Бев толку шокирана, им кажав дека не знаев дека сум бемена.

Мојот живот се смени во секунди.

Немав знаци на бременост, немав утрински мачнини, немав ниту стомак.

Првите знаци беа тие силни болки.

 

синотИако се се случило толку наеднаш, таа вели дека го сака мајчинството и дека не би го сменила за ништо на светот.